Årsstämmor, årsredovisningar, 

stadgar och ekonomisk plan

Här hittar du stadgar, ekonomisk plan, underhållsplan, årsredovisningar och protokoll från stämmor. Och längre ner på sidan finns ett formulär du kan använda om du vill skriva en motion till årsstämman.  

Förslag på mindre förändringar kan du när som helst under året mejla till styrelsen, info@saltsjovy.se. Om du vill föreslå större förändringar i föreningen kan du lämna in en motion till årsstämman. Det finns inga särskilda regler för hur man skriver en motion. Den bör dock formuleras så att årsstämman kan rösta ja eller nej till ditt eller dina förslag. Enligt föreningens stadgar ska motioner lämnas in ”senast den 1 februari eller den senare tidpunkt före kallelsens utfärdande som styrelsen kan komma att besluta”. Håll utkik på infotavlan i entréerna om när motioner senast ska lämnas in för att kunna behandlas på kommande årsstämma. 

  • Om du vill kan du använda formuläret längst ner på den här sidan för att skriva och skicka in din motion. Du kan också mejla den till info@saltsjovy.se eller skriva den på papper och lägga i föreningens brevlåda i 10B.  


Information om årsstämma i Brf Saltsjö Vy 2024 

ÅRSSTÄMMAN i Brf Saltsjö Vy ägde rum den 30 maj. Årsredovisning för det gångna året finns här nedanför. Protokoll kommer snart. 


Stadgar, ekonomisk plan och underhållsplan

Årsredovisningar och årsstämmor

 

Motion till årsstämma i Brf Saltsjö Vy